Een betonboring nodig voor HVAC, sanitair, elektriciteitsbekabeling, regenwaterputten, wegenwerken of inbouwspots? BOOR+ voorziet betonboringen voor zowel particulieren als professionals zoals bouwaannemers, installateurs van allerlei technieken en aannemers voor wegeniswerken. Bij BOOR+ hoeft u zich nergens zorgen over te maken, wij voorzien alle nodige materialen en voeren de werken volledig zelfstandig uit. Heeft u last minute nood aan een betonboring? Als u vandaag belt, kunnen we morgen al langskomen.

Boren in beton

Op zoek naar een betrouwbare partner die zorgvuldig te werk gaat voor uw boringen in beton? BOOR+ voert uw betonboringen uit tot op de millimeter nauwkeurig. We boren zowel verticaal als horizontaal en diagonaal met diameters van 8 tot 700 mm (of groter op aanvraag) en tot de gewenste diepte (met boren op maat indien nodig). We beschikken over verschillende machines zoals diamantboren en klopboren om u op de best mogelijke manier te helpen en betonboringen te voorzien voor diverse toepassingen. Ons uitgebreide machinepark maakt het bovendien mogelijk om te boren in diverse metselwerken, asfalt en alle soorten beton, al dan niet gewapend. Is het voor u belangrijk om stof- of trillingsarm te werken? Wij bezitten de nodige kennis en machines om zonder overlast te werk te gaan.

Neem contact op

Droog vs nat boren

Beton boren kan op twee manieren: droog of nat. Afhankelijk van de toepassing en de situatie kiezen we de beste techniek.

Nat boren is een techniek waarbij water wordt gebruikt om stof te vermijden, de diamantboor te koelen en een fijnere afwerking te bekomen. Om grote gaten te boren in (gewapend) beton is deze methode het best geschikt.

Bij droog boren gebruiken we geen water, wat de techniek geschikt maakt voor ruimtes die absoluut droog moeten blijven. Deze methode is ideaal om te boren in zachtere materialen, maar kan ook perfect toegepast worden in gewapend beton.

Betonboringen voor verschillende toepassingen

BOOR+ voorziet betonboringen voor allerlei toepassingen en klanten. Zowel professionelen als particulieren kunnen bij ons terecht om gaten te laten boren in beton, asfalt of andere verhardingen.

HVAC

betonboringen voor ventilatie zoals dampkappen, afvoer van droogkasten, dakuitlaten en open haarden

Wegenwerken

betonboringen voor het plaatsen van wegmarkeringen, verkeersborden, verlichtingspalen, nutsleidingen of rioleringen

Inbouwspots

spotboringen van onder naar boven  voor spots op een gelijke lijn

Elektriciteit

gaten boren of sleuven slijpen voor nieuwe elektriciteitskabels

Sanitair

boren in beton voor sanitaire leidingen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten

Trapgaten

boren of zagen in betonnen plafonds om nieuwe trapopeningen te creëren

Zo gaan we te werk

We starten elk project met een kort gesprek waarbij we bespreken welke werken uitgevoerd moeten worden. Vervolgens bepalen we de meest efficiënte methode om de betonboringen te voorzien. Als u een offerte wenst, maken we die op en starten we meteen aan de werken na goedkeuring.

  1. Analyse van de situatie
  2. Aftekenen van het boorgat
  3. Voorbereiding voor wateropvang bij nat boren
  4. Bevestiging van het statief met de boor en machine
  5. Uitvoeren van de boring
  6. Opkuis

Waarom kiezen voor BOOR+?

BOOR+ is een ervaren boorbedrijf dat instaat voor zowel grote als kleine projecten in de Benelux en Frankrijk. Zaakvoerder Pieter-Jan staat elke dag met zijn team klaar om bedrijven en particulieren te helpen bij hun betonboringen. We werken elk project zorgvuldig af en komen onze afspraken steeds na.

Snelle service

Dringend een betonboring nodig? Onze planning verandert dagelijks waardoor we kort op de bal kunnen spelen en u helpen wanneer u het nodig heeft, niet wanneer het ons uitkomt.

25 jaar kennis en ervaring

Onze technische knowhow en uitgebreide praktijkervaring stellen ons in staat mee te denken met de klant en de beste oplossing te voorzien.

Gepassioneerd team

Ons team werkt vol gedrevenheid aan elke opdracht en blijft tot het resultaat bereikt is, al is dat ’s avonds laat.

Propere afwerking

Wij laten uw woning of werf niet achter als een puinhoop, maar kuisen alles piekfijn op.

Bekijk onze realisaties

Benieuwd naar onze eerdere projecten?

Onze realisaties

Ontdek meer services van BOOR+

Naast betonboringen kunt u bij ons terecht voor zaagwerken en chemische verankering.

Zaagwerken

Met behulp van onze high-end zaagmachines voor het zagen in vloeren, wanden of plafonds creëren we gaten voor onder andere deuren, ramen, trappen, goten of afbraakwerken.

Meer info

Chemische verankering

BOOR+ voorkomt scheuren in beton via chemische verankering tussen de betonlagen. Ook om stalen constructies steviger te bevestigen maken we gebruik van chemische verankering.

Meer info

Betonboringen

Hoe stelt uw betonnen constructie het?

Wilt u de kwaliteit van betonnen constructies nagaan? Via ons zusterbedrijf BETON+ voeren we betonsterkteproeven uit, boren we in ATEX-zones en sonderen we naar wapening.

ONTDEK MEER OVER BETONONDERZOEK

+32 ‭479 54 61 19‬