Zoekt u een betrouwbare partner voor betonzaagwerken? BOOR+ kan grote oppervlaktes beton zagen voor particulieren en bedrijven zoals bouwaannemers, techniekinstallateurs en aannemers voor wegenwerken. We beschikken over een uitgebreid machinepark voor allerlei toepassingen en kunnen volledig stofarm, trillings- en hindervrij werken. Heeft u ons dringend nodig voor zaagwerken? Vandaag bellen, is morgen langskomen.

Zaagwerken voor binnen- en buitentoepassingen

Woningen renoveren, een nieuwbouw plaatsen of nutsvoorzieningen aanleggen?  Beton zagen is een uitstekende techniek voor heel wat toepassingen. BOOR+ creëert openingen in muren, vloeren en plafonds zodat u verder kunt met de installatie van uw techniek of constructie.

Trapgaten

beton zagen langs onder of langs boven in plafonds of vloeren om een trapgat te creëren

Elektriciteitskabels + leidingen

sleuven zagen in vloeren en muren voor de aanleg van elektriciteitskabels en sanitaire leidingen

Deur-, raam- + poortopeningen

zagen in betonnen of gemetselde muren om nieuwe deur-, poort- of raamopeningen te maken

Vloeren uitbreken

(trillingsarm) zagen om de vloer te splitsen in grote blokken beton die makkelijk verwijderd kunnen worden

Niet enkel binnen, maar ook voor buitentoepassingen zagen we beton. Bijvoorbeeld om uw terras of oprit uit te breken en/of te vernieuwen, of om bij wegenwerken drempels, bermverhardingen en dilatievoegen te creëren.

Neem contact op

Types zagen

BOOR+ beschikt over alle nodige materialen om beton te zagen. We maken gebruik van moderne zaagmachines die geschikt zijn voor alle types beton en metselwerk. Wanneer we langskomen voor een project zorgen we dat we de juiste materialen bijhebben om de werken succesvol uit te voeren.

Wandzagen

Wandzagen worden voornamelijk gebruikt om deur- of raamopeningen in metselwerk of beton te zagen. Met een zaagdiepte tot 50 cm geraken onze wandzagen moeiteloos door elke muur. Onze machines maken het bovendien mogelijk om vlak tegen de wand of vloer te zagen.

Vloerzagen

Een tegelpatroon aanbrengen in pas gestorte beton, sleuven zagen of stukken betonnen vloer verwijderen? Vloerzagen zijn het materiaal bij uitstek om betonvloeren of asfalt te zagen. De maximale zaagdiepte van 37,50 cm is ruim voldoende om door het gewenste stuk beton te zagen.

Handzagen

Handzagen zijn ideaal om beton te zagen in complexe situaties waar onze grote zaagmachines niet bij kunnen, zoals nauwe hoeken, smalle doorgangen, hoge gebouwen en daknokken. De zaagdiepte van 30 cm volstaat doorgaans om zaagwerken uit te voeren in muren, vloeren of plafonds.

Onze werkwijze

Elk project begint met een kort gesprek waarbij we de uit te voeren werken bespreken. Daarna zoeken wij de efficiëntste methode om het beton te zagen. Als u dat wenst, stellen we een offerte op en voeren we de werken meteen uit na goedkeuring.

  1. Analyse van de situatie
  2. Aftekenen van de zaaglijnen
  3. Voorbereiding voor wateropvang bij nat boren
  4. Bevestiging van het statief met de boor en machine
  5. Uitvoeren van de boring
  6. Opkuis

Waarom kiezen voor BOOR+?

BOOR+ is niet aan zijn proefstuk toe. Met meer dan 25 jaar ervaring voeren we betonboor- en zaagwerken uit voor grote en kleine projecten in de Benelux en Frankrijk. Dag na dag staan Pieter-Jan en zijn team klaar voor zowel bedrijven als particulieren die nood hebben aan een specialist in beton zagen.

Spoedige  service

Heeft u dringend een partner nodig die beton kan zagen voor uw toepassing? Wij stellen ons flexibel op en helpen u morgen al uit de nood als u vandaag belt.

Zelfvoorzienend

Het is onze missie om u zoveel mogelijk te ontzorgen bij uw zaagwerken. Daarom zorgen we ervoor dat we van a tot z alles voorzien, zelfs stroom en water als dat nodig is.

Gedreven team

Als team streven we naar een maximale klanttevredenheid. We laten uw project dus niet aan de kant liggen, maar blijven doorwerken tot het klaar is, al is dat tot ’s avonds laat.

Propere afwerking

Omdat we weten hoe vervelend het is om toe te komen in een vuile woning of op een vuile werf, kuisen wij alles voor u op als we klaar zijn met de zaagwerken.

Onze realisaties

Benieuwd naar wat we de voorbije 25 jaar al gerealiseerd hebben?

Bekijk onze projecten

Ontdek onze andere services

BOOR+ is gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft. U kunt bij ons dus ook terecht voor betonboringen en chemische verankering.

713233f8 61bd 4f0a 945f 917c183b21ad

Hoe staat het met de kwaliteit van uw beton?

Nood aan een destructief betononderzoek alvorens betonwerken uit te voeren? Via ons zusterbedrijf BETON+ voeren we trek- en drukproeven uit en voorzien we kernboringen voor onderzoeksbureaus.

ONTDEK MEER

+32 ‭479 54 61 19‬